Tuesday, February 22, 2011

punca follower kurang

salam semua....

sory....sory....sory......
saya demam, so rini baru ada msa nak update blog.... harap korang tak marah hehe
hai....almaklumlah duduk kat kedah ni... panas nya mcm matahari dekat je atas kepala.
semalam aku jumpa dokter, dia bg ubat sakit tekak , selsema dan batuk...
mmmm bila kena ubat batuk satu sudu, pergh pukul 12 tgh hari baru bangun ...ish ish ish  ponteng satu kelas

apa macam blog korang ? MELETOP KAH ....MENYEPI  KAH...
hai.....apa jadahnya kalo korang tak rajin...macam mana nak tambah follower....
nak tahu sebabnya kenapa follower anda kurang ...:

M.A.L.A.S
pasal pe ah..koang neh...malas benor nak update blog.....malas nya aku nak marah koang...ish ish ish

CERITA TAK MENARIK
yang koang letak cerita merapu  tuh..sapa suruh ? ish ish ish

TAJUK TAK GEMPAK
lain kali entry x best tak pe, janji tajuk GEMPAK okay....ala tipu sunat sikit hahaha

SUKA COPY PASTE
hey...kalo aku jumpa...lempang je ..bdak tuh...hahahaha

* cuba jadi laen dari orang laen....jangan jadi lembu yang di cucuk idung nya...PAHAM

1 comment:

  1. hai awak :) saye dah join awak :)http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/terbaru-xia-xuanze-ganti-misbun.html

    ReplyDelete