Tuesday, November 23, 2010

BLOGGER IN THE HOUSE :Khas Buat Blogger Baru


En Ben nie memang tak kering idea kan? macam2 dia wat...
haih...
even BIDH nie dah 2,3 hari berlangsum...
aku tetap nak join jugak..
boleyh kan En Ben10??? hohoh


Latar belakang blog AREF7 apa?
korang tau?
saper tau angkat mouse cepat!!
hehehe

ok ok..
serius...

sebenarnya aku create blog ni just utk suka suki jerk..
tgk org ada blog aku teringin nak ada blog gak
tapi
makin lama aku rasa aku makin addicted ngan blog
tambah2 lagi bila bilangan follower kat sebelah tue makin bertambah2...
yes!!!
suka.... (sambil lompat-lompat)

apa content dlm blog nie?
mcm2 aku muat kan dlm blog nie
bermula dr 
kesah idop aku
sukan
mengumpat keji org(ish2  elakkan taw)

SELAMAT MAJU JAYA BRO BEN (IDOLA AKU)

10 comments:

  1. salam ziarah dari blog BA...
    selamat berkenalan ya

    ReplyDelete
  2. salam...selamat berblogging...jalan2 singgah kat sini ^^,

    ReplyDelete
  3. haha..blogging mmg boleh buat org addcted.XD

    ReplyDelete
  4. ape hubungan blog ini ngan blog mencariisteru ek....?same je banner ats tuh

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan dari Blog Ben Ashaari ;)

    ReplyDelete