Friday, December 3, 2010

tomok newboyz sakit ?

Mengulas tentang hal ini, Tomok menafikan segala prasangka tersebut. Sebaliknya, dia mengakui sejak dulu hingga kini, berat badannya memang tidak pernah naik melebihi daripada 55 kg.

"Berat badan Tomok tak pernah-pernah berubah. Harap janganlah prasangka hanya kerana badan Tomok begini. Terus-terang, Tomok sihat dan tidak menghidap sebarang penyakit. Mungkin, berat Tomok tak naik sebab Tomok tak cukup tidur dan kuat sangat bekerja."Tomok juga tak pernah mengambil bahan-bahan terlarang seperti dadah atau pun ganja. Ketika persembahan, Tomok hanyalah menjadi diri sendiri tanpa bantuan sebarang pil larangan. Apapun, ayah Tomok memang ada tegur Tomok kenapa badan Tomok kurus sangat.

"Sejujurnya, Tomok memang pernah cuba makan ubat untuk menambahkan berat badan. Tomok teringin juga mempunyai badan yang berisi sikit. Tapi, nak buat macam mana, berat badan Tomok tetap tak naik juga," katanya

Mengulas pula tentang lagu Cintaku Di Indonesia yang kononnya ditujukan khas buat buah hati Tomok di seberang, Tomok berkata, sebenarnya lagu itu dihasilkannya sewaktu berkunjung ke Palembang.
"Waktu itu, Tomok ke sana atas tujuan untuk promosi kecil album ini. Dari situlah Tomok mendapat idea untuk menulis lagu tersebut. Kebetulan pula, Tomok mempunyai fanbase di sana. Jadi, lagu ini adalah penghargaan buat peminat di Indonesia. Apapun, tema cinta tidak bermaksud ditujukan buat seorang saja," jelasnya lagi.

No comments:

Post a Comment